
Antal portioner: 4
Färdigt på: 20 min
Ingredienser4 dl vatten
1 kruka basilika
400 g getost
1 st broccoli
8 st tomater
2 st bladsalladshuvuden
2 st paprikor
0.5 st gurka
2 st äpplen
3 st salladslökar
2 msk olivolja
svartpeppar
salt 4 dl couscous
Med fördel: Välj svenska grönsaker och äpplen för att minska
miljöpåverkan ännu mer!
Gör så här:
1. Koka upp vattnet till couscousen med lite salt och olja. Lyft av
från plattan och häll ner couscousen. Sätt på ett lock och låt stå i cirka 5
minuter. Rör om så att det blir luftigt.
2. Koka broccolin ett par minuter. Skär grönsakerna och äpplena i
grova bitar. Strimla salladslöken. Bryn alltihop tillsammans med broccolin i
olivolja. Tillsätt strimlad basilika och couscous och vänd sist ner några
fin strimlade salladsblad.
3. Servera med getost som får smälta ner i salladen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar