Ingredienser

3 1/2 dl förvällda trattkantareller
2 msk smör eller
margarin
2 msk vetemjöl
1 l buljong
1 msk tomatpuré
1 msk roquefortost
1 dl grädde
1 tsk citronsaft
persilja
2 msk vetemjöl
1 l buljong
1 msk tomatpuré
1 msk roquefortost
1 dl grädde
1 tsk citronsaft
persilja
1.Fräs matfett i en kastrull. Lägg i svampen, skuren i bitar, och låt den
fräsa några minuter. Pudra över mjölet och rör väl. Späd med buljongen, lite i
sänder.
2.Smaksätt med tomatpuré och roquefortost. Låt koka ca 5 minuter. Tillsätt
grädden och citronsaften. Smaka av och strö över persilja. Grädden går att byta
ut mot crème fraiche.
Vi har hämtat det här receptet ifrån ica.se.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar